Stijlvol door de regen met de nieuwe Louis Vuitton Rain collectie

Louis Vuitton
14 January 2020

Als je aan Nederland denkt, dan denk je al snel aan regen. Elke dag weer dat dilemma of je met je nieuwe dure schoenen de regen gaat trotseren of dat je toch maar weer je oude schoenen uit de kast trekt. Louis Vuitton komt nu met de perfecte oplossing: stijlvolle regenlaarzen.

Louis Vuitton
Louis Vuitton

De Rain collectie

De capsule collectie krijgt de toepasselijke naam Rain. De collectie bestaat uit verschillende ontwerpen. Al deze ontwerpen zijn gemaakt van 100% waterdicht rubber. De twee stijlen die hoe dan ook terugkomen in de Rain collectie zijn de Louis Vuitton Archlight en Rhapsody. Deze twee futuristische stijlen zijn in het leven geroepen door creatief directeur Nicolas Ghesquière.

De Rain collectie heeft voor ieder wat wils. Wil je gaan voor een vrouwelijke look? Dan is de Silhouette-laars perfect. Dit paar regenlaarzen heeft namelijk een hoge hak. Ga je toch liever voor een casual look, dan is de Sunbath-sneaker geschikt voor jou. De schoenen uit de collectie bestaan uit verschillende kleuren, namelijk rood, wit, kaki en roze. Daarbij kan je kiezen uit een lakleren of matte look.  

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Beschikbaarheid

De Rain collectie is vanaf 17 januari te koop in de Louis Vuitton winkels en online. Nu ben je vast benieuwd wat de prijzen van deze collectie zijn. De prijzen variëren tussen de 390 en 690.

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Zie jij jezelf al de regen trotseren met deze stijlvolle regenlaarzen?