Style advies van Lizzy Perridon

12 April 2018

Lizzy Perridon in New York
Lizzy Perridon bezocht een paar weken geleden New York Fashion Week en stelde speciaal voor ons een aantal style adviezen samen. Vorige week liet zij zien hoe zij haar rode Gucci sweater het liefst combineert en deze week geeft ze style advies over de rode Céline Trotteur tas. Heb je Lizzy’s vorige style advies gemist? Klik dan hier om haar advies over de rode Gucci sweater erug te lezen!

Het Franse modehuis Céline
De tassencollectie van het Franse modehuis Céline staat bekend om zijn klassieke uitstraling en is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de fashion scène. Van de Céline Trio tot de Céline Trapeze, elke tas heeft zo zijn unieke features. De Céline Trotteur die Lizzy draagt, maakte zijn debuut tijdens de Herfstcollectie in 2015 en staat bekend om zijn metalen schuifplaat sluiting. Daarnaast is de tas vooral erg functioneel en toch prachtig simpel. De Céline Trotteur is verkrijgbaar in 3 verschillende maten; Small, Compact en Medium. Ook kan er gekozen worden uit verschillende materialen en kleuren.

Image

Lizzy’s style advies
De kleur van de tas is natuurlijk rood dus wilde ik hem meer laten opvallen door zwarte tinten te gebruiken in mijn outfit. Doordat de tas verder heel rustig is, vond ik het wel leuk om hem te combineren met een pailletten jasje. De jeans zorgt er juist voor dat de outfit wel heel casual blijft en niet te druk wordt. Je kan de tas tijdens veel verschillende gelegenheden dragen. Als je bijvoorbeeld naar de stad gaat met je vriendinnen of als je naar een chique restaurant gaat, hij past gewoon overal bij! Voor mij zou dat zeker een reden zijn om deze tas aan te schaffen. 

De Céline Trotteur is dus een mooie functionele tas die in verschillende maten en kleuren te verkrijgen is. Ook kan de tas tijdens veel verschillende gelegenheden worden gedragen. Super handig! Ben je toch op zoek naar een andere Céline tas? Klik dan hier en wie weet vind je de Céline tas van je dromen!