Style advies van Lizzy Perridon

Lizzy Perridon
15 March 2018

Lizzy Perridon in New York
Lizzy Perridon bezocht een paar weken geleden New York Fashion Week. New York Fashion week is één van de big four en daarom draait het tijdens deze week allemaal om zien en gezien worden. Bloggers, vloggers en celebrities uit verschillende landen staan te popelen om hun leukste outfits te showen en om te kijken naar de nieuwste designer collecties. Ook bezocht Lizzy verschillende fashionshows en speciaal voor Designer-Vintage stelde zij een aantal style adviezen samen van verschillende designer items. Deze week starten we met de leren Balmain broek.

Pierre Balmain
Eerst even een klein lesje over het Franse modehuis Balmain. Het modehuis Balmain is opgericht in 1946 door Pierre Balmain. In de periode na de Tweede Wereldoorlog, werd Pierre Balmain ook wel de koning van de Franse fashion genoemd. Hij kleedde beroemdheden zoals Brigitte Bardot, Ava Gardner en zelfs koningin Sirikit van Thailand. Balmain staat bekend om zijn rechte schouderlijnen, strakke silhouetten en haar over de top luxe en elegantie.

Image

Lizzy's style advies
“Ik ben altijd al fan geweest van de leren Balmain broeken. De broek sluit mooi strak aan, waardoor het een sexy en slanke look en feel geeft. Ook met deze broek kan je veel verschillende kanten op gaan. Ik heb een gekozen voor een pailetten blouse van Filles a Papa en glitter schoentjes van Miu Miu voor de perfecte New York look.”

Image

“De leren broek van Balmain is een echte investering. Je kan de broek met bijna alles combineren. Balmain staat bekend om zijn strakke silhouetten en dat is bij deze broek ook het geval. Doordat de broek mooi aansluit op het lichaam, creëert het een slanke uitstraling.”

Ben jij ook altijd al zo'n fan geweest van de leren Balmain broeken? Klik dan hier en wie weet is deze leren Balmain broek straks van jou!