Terugblik: Designer-Vintage Historic Grand Prix Sale

04 September 2017

Op 1,2 en 3 september was Designer-Vintage met een VIP stand aanwezig op Circuit Zandvoort tijdens de Historic Grand Prix! Niet alleen kon men gedurende dit weekend volop genieten van de vintage auto’s, maar ook van een mooie selectie designer items uit onze online boutiques.

Image

Waar de heren in spanning van de autoraces konden genieten, hadden de dames hun handen vol aan de gepresenteerde vintage vondsten van Designer-Vintage. De combinatie race auto’s en designer tassen bleek perfect. Designer-Vintage was de perfecte partner om de Historic Grand Prix een stukje life style mee te geven. Natuurlijk hebben we tijdens dit evenement ook weer een grote prijs mogen overhandigen: een vintage Louis Vuitton Noé bag!

Het was een fantastisch weekend! Niet alleen door de spannende races, maar ook door het mooie weer. Wij hebben het erg naar ons zin gehad, jullie toch ook? 

Onze volgende Sale vindt plaats in het Amstel Hotel op VRIJDAG 22 september. Wil jij ons ruime aanbod van designer items komen passen, voelen of ruiken? Koop dan hier snel je tickets voor de Designer-Vintage September Sale!