Tip: Dit feestje mag je absoluut niet missen!

22 May 2018

Wij van Designer-Vintage zijn uiteraard dol op een feestje en met name als het een glamour festijn wordt. Het magazine Glamour komt dit jaar met haar 150e nummer en dat moet natuurlijk gevierd worden!

Op maandag 11 juni 2018 van 21.00 tot 01.00 vindt de Glamour Forever Party plaats in Paradiso. Tijdens dit feestje kan je genieten van allerlei acts en activiteiten. Zo kan jij bijvoorbeeld de perfecte make-up touch-up krijgen van de visagisten van Yves Saint Lauren Beauté en kan je zelfs een gratis tattoo laten zetten door Eva van Overbeek van Ink District Amsterdam. Hoe gaaf is dat? 

Dansen tussen de modellen en BN'ers
Niet alleen treden er verschillende artiesten op, ook dans je tussen bekende Nederlanders, covermodellen en de editors van Glamour! Klinkt dit als muziek in de oren? Klik dan hier en koop vandaag nog je kaartjes!

Op deze Glamour party is een mooi paar designer hakken of een prachtige tas een echte musthave. Wij vinden een Chanel WOC echt dé perfecte tas voor een feestje maar een kleine Gucci Dionysus misstaat ook zeker niet. Ben jij nog op zoek naar een mooi designer item om jouw outfit extra glamourous te maken? Bekijk dan ons complete aanbod.

Wie? Jij met je mooiste (designer) outfit
Wat? Glamour Forever Party
Waar? Paradiso, Weteringschans 6-8, Amsterdam
Wanneer? Maandag11 juni, van 21.00 tot 01.00 uur
Tickets? Klik hier

Image