Trend alert: de Louis Vuitton Multi Pochette

Getty Images
26 September 2019

Sinds de introductie van de Louis Vuitton Multi Pochette in 2019, is de tas continu uitverkocht, en veroorzaakt deze tas wachtlijsten van duizenden mensen over de hele wereld. De Louis Vuitton Multi Pochette Accessoires is een geliefde tas, en we kunnen met zekerheid zeggen dat deze tas inmiddels een van Louis Vuitton's meest populaire Pochette tassen is. Lees verder om alles te weten te komen over deze it-bag. 

Louis Vuitton Multi Pochette tas

De Multi Pochette Accessoires is een moderne versie van de iconische Pochette Accessoires die uit 1992 komen. De tas komt in vertrouwde Louis Vuitton monogramprint en heeft aanpasbare en afneembare elementen, waaronder een pochette, mini-pochette en ronde portemonnee. Dus technisch gezien betekent dit dat we drie tassen in één krijgen? Score! De Multi Pochette is kleiner dan de Pochette Metis, maar groter dan de originele Pochette Accessoires. Afmetingen van de Multi Pochette zijn: 24 x 13.5 x 4 cm. 

De tas heeft twee verstelbare riemen, waardoor je hem op meerdere manieren kunt dragen: een goudkleurige schakelketting en een sportieve riem. De sportieve riem komt in de kleuren Rosé ballerine en Khaki. Of je nou een avondje uitgaat of gewoon naar je werk gaat, je kunt de tas gemakkelijk aan iedere gelegenheid aanpassen, ideaal! 

Multi Pochette tas prijs

We hebben de verschillende prijzen van de Louis Vuitton Multi Pochette per land op een rijtje gezet, gebaseerd op de huidige prijzen van Louis Vuitton. Het klinkt misschien prijzig, maar we hebben de 5 belangrijkste redenen waarom een Louis Vuitton tassen het geld waard zijn op een rijtje gezet

Europa: €1420,00

Amerika: $1,860.00

Canada: $2,420.00

Australie: AUD 2,790

Hong Kong SAR: HK$ 15,200

Influencers die de Multi Pochette dragen

Een van de redenen dat de Pochette tas zo populair is geworden, komt door het feit dat celebrities zoals Gigi Hadid, Chiara Ferragni en Hailey Bieber, maar ook influencers Caroline Daur, Sarah Ellen en Veronica Ferraro zijn gespot met de it-bag (hola influencer marketing!). En we moeten toegeven, de Multi Pochette ziet er geweldig uit bij deze mensen en het maakt ons toch nóg een stukje hebberiger.