Trend alert: de Louis Vuitton Multi Pochette

Getty Images
26 September 2019

Na New York, Londen en Milaan Fashion Week is ook deze week Parijs Fashion Week afgetrapt. Naast de nieuwste lente/ zomer 2020 collecties die worden geshowd, stroomt onze Instagram tijdlijn vol met alle nieuwe herft/ winter streetstyle looks. En er is toch wel één tas die het straatbeeld heel duidelijk domineert: de nieuwe Louis Vuitton Multi Pochette Accessoires. En we kunnen met zekerheid zeggen dat deze tas inmiddels een van Louis Vuitton's meest populaire Pochette tassen is. 

Louis Vuitton Multi Pochette tas

De Multi Pochette Accessoires is een moderne versie van de iconische Pochette Accessoires die uit 1992 komen. De tas komt in vertrouwde Louis Vuitton monogramprint en heeft aanpasbare en afneembare elementen, waaronder een pochette, mini-pochette en ronde portemonnee. Dus technisch gezien betekent dit dat we drie tassen in één krijgen? Score! De Multi Pochette is kleiner dan de Pochette Metis, maar groter dan de originele Pochette Accessoires. Afmetingen van de Multi Pochette zijn: 24 x 13.5 x 4 cm. 

De tas heeft twee verstelbare riemen, waardoor je hem op meerdere manieren kunt dragen: een goudkleurige schakelketting en een sportieve riem. De sportieve riem komt in de kleuren Rosé ballerine en Khaki. Of je nou een avondje uitgaat of gewoon naar je werk gaat, je kunt de tas gemakkelijk aan iedere gelegenheid aanpassen, ideaal! 

Multi Pochette tas prijs

We hebben de verschillende prijzen van de Louis Vuitton Multi Pochette per land op een rijtje gezet, gebaseerd op de huidige prijzen van Louis Vuitton. Het klinkt misschien prijzig, maar we hebben de 5 belangrijkste redenen waarom een Louis Vuitton tassen het geld waard zijn op een rijtje gezet

Europa: €1420,00

Amerika: $1,860.00

Canada: $2,420.00

Australie: AUD 2,790

Hong Kong SAR: HK$ 15,200

Influencers die de Multi Pochette dragen

De Multi Pochette is onze nieuwe favoriet voor de herfst en wij zijn zeker niet de enige die daar zo over denken. Celebrities Gigi Hadid, Chiara Ferragni en Hailey Bieber, maar ook influencers Caroline Daur, Sarah Ellen en Veronica Ferraro zijn al gespot met de nieuwe hit. En dat terwijl de tas nog niet eens in de winkels ligt!

Ongeacht dat menig celebrity en influencer alike (hola influencer marketing!) al met de tas loopt te pronken, moeten wij nog even geduld hebben. De multi pochette is vanaf 27 september verkrijgbaar in verschillende Louis Vuitton winkels. Ook kun je de tas online bestellen. Laat je inspireren door de gelukkigen die de tas al hebben weten te bemachtigen. 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image