Trend alert: de Louis Vuitton Multi Pochette

26 September 2019

Na New York, Londen en Milaan Fashion Week is ook deze week Parijs Fashion Week afgetrapt. Naast de nieuwste lente/ zomer 2020 collecties die worden geshowd, stroomt onze Instagram tijdlijn vol met alle nieuwe herft/ winter streetstyle looks. En er is toch wel één tas die het straatbeeld heel duidelijk domineerd: de nieuwe Louis Vuitton Multi Pochette.

De Multi Pochette is een moderne versie van de iconische pochette accessoires die afkomstig zijn uit 1992. De tas komt in vertrouwde Louis Vuitton monogramprint en heeft aanpasbare en afneembare elementen, waaronder een pochette, mini-pochette en ronde portemonnee. Dus technisch gezien betekent dit dat we drie tassen in één krijgen? Score! De tas heeft twee verstelbare riemen waardoor je hem op meerdere manieren kunt dragen: een goudkleurige schakelketting en een sportieve riem. De sportieve riem komt in de kleuren Rosé ballerine en Kaki en mogelijk later in het blauw. Of je nou een avondje uitgaat of gewoon naar je werk gaat, je kunt de tas gemakkelijk aan iedere gelegenheid aanpassen, ideaal! 

De Multi Pochette is onze nieuwe favoriet voor de herfst en wij zijn zeker niet de enige die daar zo over denken. Celebrities Gigi Hadid, Chiara Ferragni en Hailey Bieber, maar ook influencers Caroline Daur, Sarah Ellen en Veronica Ferraro zijn al gespot met de nieuwe hit. En dat terwijl de tas nog niet eens in de winkels ligt!

Ongeacht dat menig celebrity en influencer alike (hola influencer marketing!) al met de tas loopt te pronken, moeten wij nog even geduld hebben. De multi pochette is vanaf 27 september verkrijgbaar in verschillende Louis Vuitton winkels. Ook kun je de tas online bestellen.

Laat je in de tussentijd alvast inspireren door de gelukkigen die de tas al hebben weten te bemachtigen. Wij gaan alvast aftellen, what about you?

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image