Trend Alert: The Valentino Rockstud Mini Backpack

18 June 2018

Veel mensen hadden in het begin hun twijfels bij de Valentino Rockstuds. Mensen dachten dat het een tijdelijke trend was en dat het na een tijdje al weer over zou zijn. Het tegendeel bleek waar te zijn. Sinds het moment dat Valentino de leuke en edgy Rockstuds op de markt bracht, zijn ze eigenlijk nooit uit de mode geweest! Valentino vindt dan ook elke keer weer nieuwe manieren om de Rockstuds opnieuw uit te brengen, net ietsjes anders dan het vorige seizoen natuurlijk. Het ontwerp van vorig jaar, de Rockstud Spike Chain Bag, was dan ook een enorm succes en als je deze tas al fantastisch vond, dan wordt je hoogstwaarschijnlijk gelijk ook verliefd op dit ontwerp! Wij zijn namelijk ook helemaal weg van de nieuwste toevoeging van de Valentino family: de Valentino Rockstud Mini Backpack!

Rugtassen staan bekend om hun moeiteloze coole vibe en de functionaliteit van de tassen. Veel vrouwen hebben toch nooit een rugtas aanschaft omdat zij dit niet associëren met vrouwelijkheid en ze vinden de tassen vaak ook niet trendy. Maar met deze rugtas zal Valentino veel van deze meningen doen veranderen! De Valentino Rockstud Mini Backpack is super trendy en cute door het stylish design en de casual, laidback style. De rugtas is verder makkelijk om even snel om te doen en weg te gaan en wij houden ervan dat je je handen vrij hebt, net zoals een crossbody. Dit betekent dat je lekker met je koffie en telefoon in je hand door de stad kan lopen.

Image

Dit pareltje is gemaakt van nylon. De meeste Valentino tassen zijn gemaakt van leer, dus normaal zouden we een beetje onze twijfels hebben bij dit materiaal. Maar door het ontwerp van de rugtas, zijn we er helemaal weg van! De nylon gecombineerd met de metalen Rockstuds geven deze rugtas een iconic uiterlijk. Nog een voordeel van deze rugtas is dat je het kan dragen via de top handle of je kan het natuurlijk ook gewoon als rugtas dragen.

Ondanks het feit dat de tas niet super gestructureerd is, houdt het wel degelijk haar vorm! De tas is aan de binnenkant bekleed met rood nappa leer. Het ontwerp heeft verder nog 2 extra vakken, 1 steekvakje aan de binnenkant en 1 ritsvak aan de buitenkant. De afmetingen van deze beauty zijn: 20,3 X 15,2 X 5,1 CM.

Ben jij obsessed met dit nieuwe design van Valentino, net als wij? Dan adviseren wij om onze website in de gaten te houden, omdat dit pareltje wellicht sneller online staat dan  je denkt…