Vind jouw vintage designer tas bij de Designer-Vintage kraam op de Vogue Flower Market deze zondag!

Getty Images
28 August 2019

Het is bijna zover: de tweede editie van de Vogue Flower Market! 1 september staan wij weer met onze Designer-Vintage kraam in de prachtige tuinen van het Rijksmuseum. 

Vogue Flower Market 
Gedurende één dag zullen de tuinen van de het Rijksmuseum worden omgetovert tot een waar bloemenparadijs. Naast de Vogue- bloemenkraam, Pop-up en Café, zijn er nog veel meer activiteiten zoals een Tie-dye-workshop, Beauty masterclass en een Chloé-photobooth. Daarnaast kun je shoppen bij verschillende merken zoals Fashionology, Artipoppe en Nourished. Gedurende de hele dag kun je genieten van live muziek onder het genot van een mocktail van Boss The Scent. En wij zijn erbij!

 

Image

Designer-Vintage kraam
In onze Designer-Vintage kraam vind je de allermooiste vintage designer items van merken als Chanel, Louis Vuitton en Celine. En minstens net zo belangrijk; je hebt de mogelijkheid om de items te passen, voelen en ruiken. Je vindt hier niet alleen een betaalbare Chanel Medium Flap bag, maar ook een vintage Louis Vuitton Keepall en een Celine shopper. Zeg maar hallo tegen je nieuwste designer aanwinst!

Datum: Zondag 1 september
Tijd: 11.00 - 18.00 uur
Waar: De tuinen van het Rijksmuseum, ingang Jan Luijkenstraat / Hobbemastraat, Amsterdam
Entree: Op vertoon van het Vogue septembernummer heb je gratis toegang tot de Vogue Flower Market

Tot dan!