The VIP Service

Randy Tran
27 February 2018

Herken jij het probleem van een overvolle kledingkast? Op een gegeven moment weet je niet eens meer wat je nog hebt hangen en draag je uiteindelijk toch meestal dezelfde items. Dit is natuurlijk hartstikke zonde… Wij bieden je daarom nu de kans om is lekker je kast op te ruimen! Wanneer je gebruik maakt van onze VIP service kan je zelfs geld verdienen met je closet detox. Wie wilt dit nu niet?

Wij bieden een FULL SERVICE oplossing!
Je zal nu misschien wel denken dat je hier geen tijd voor hebt. Daarom zijn we je al een stapje voor! Met de VIP service doen wij al het werk voor jou! Is dat niet fantastisch? Je kan kiezen uit 2 mogelijkheden; je brengt je items naar ons kantoor of we helpen je persoonlijk met de closet detox en nemen vervolgens de items mee naar ons kantoor. Kies vooral wat jij prettiger vindt! Zodra de items op ons kantoor zijn aangekomen regelen wij letterlijk alles met betrekking tot de verkoop van jouw designer items.

Het eerste wat wij gaan doen is foto’s maken voor de advertenties en deze foto’s sturen wij vervolgens ook door naar de experts voor een authenticiteitscheck. Ondertussen maken wij de adviesprijzen, die natuurlijk geheel vrijblijvend zijn! Zodra de items zijn geauthentiseerd, worden de items online geplaatst. Wij zullen ook de correspondentie met de kopers voor je afhandelen. Daarnaast versturen wij de items verzekerd op zodra ze verkocht zijn en dragen wij zorg voor ontvangst van de betalingen. Zodra je een aantal items hebt verkocht, maken wij één keer per week de opbrengst naar je over!

Wat kost het?
Het enige wat jij hoeft te betalen is de credit voor plaatsing. Als het gaat om een item van onder de €500 betaal je €17,50 en voor items boven de €500 betaal je €35. Verder gaat er 25% commissie van het bedrag af zodra het item is verkocht. Het resterende bedrag is helemaal voor jou!

Boutiques
Wij hebben ondervonden dat het aantrekkelijker is voor potentiële kopers om alle items per verkoper bij elkaar te hebben staan. Daarom bieden wij ook boutiques aan. Bij de VIP service krijg je automatisch een bijbehorende boutique! De boutique en items zullen ook regelmatig gepromoot worden via onze social media kanalen. Klinkt dit als iets voor jou?  Of heb je nog wat vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar onze Community Manager: alisha@designer-vintage.com of bel naar: +31 20 794 35 69

Een leuk extraatje!
Nu denk je misschien dat pre-owned-with-love designer items niet goed verkopen online. Dit is natuurlijk niet zo! Maar om je gerust te stellen, organiseren wij ook meerdere keren per jaar een Designer-Vintage sale. Wij zullen jouw items dus meenemen naar de aankomende sale in Het Amstel Hotel! Hierdoor is de kans nog vele malen groter dat jouw kleding binnen no time is verkocht! Des te meer reden om je snel aan te melden voor onze VIP service!