Waarom investeren in Bitcoins als je ook kan investeren in designer tassen?

theineffabledaze
27 March 2018

Sinds 2017 is het investeren in Bitcoins enorm populair geworden. Als we echter nu naar de Bitcoin koers kijken, lijkt het erop dat de Bitcoin zijn hoogtepunt heeft bereikt. Als je denkt dat je de boot hebt gemist, maak je dan geen zorgen! Wanneer je namelijk verder leest, leggen we uit waarom investeren in designer tassen zelfs nog beter is dan het investeren in Bitcoins of andere cryptovaluta.

Image

Het behouden van de waarde
Het kopen van een designer tas is een echte investering. Naast het feit dat het een prachtige toevoeging is aan je collectie, ben je er bijna zeker van dat het zijn oorspronkelijke waarde behoudt. Sterker nog, bij sommige designer tassen zal de waarde zelfs toenemen. Dan is het verstandig om de tas te verkopen. Als je in cryptovaluta investeert ben je nooit zeker van de waarde. De ene dag kan de koers ‘sky high’ zijn en de volgende dag ‘soaring low’.

Geen constante stress
Een andere reden waarom investeren in een mooie designer tas beter is dan investeren in cryptovaluta, is dat het amper tijd kost en helemaal geen stress veroorzaakt. Misschien veroorzaakt het aanschaffen van de tas (het betalen van een paar honderd of zelfs duizenden euro's) wat stress, maar daarna hoef je de tas alleen goed te onderhouden. Dit kan door bijvoorbeeld de tas jaarlijks een 'spa behandeling' te geven. Wanneer je in cryptovaluta investeert, moet je precies op het juiste moment kopen en verkopen. En geloof ons, dat zorgt voor constante stress.

Image

Echt genieten van je investering
Wanneer je cryptovaluta koopt ontvang je geen tastbare munten en kan je er dus niet ‘echt’ van genieten in vergelijking met het kopen van een designer tas. Als je de tas weer wilt doorverkopen, moet je er rekening mee houden dat er geen beschadigingen op komen tijdens het dragen. Dit vermindert namelijk de waarde van de tas aanzienlijk. Nadat je de tas hebt doorverkocht, kan je beginnen met het zoeken naar je volgende designer tas investering. Kortom, het investeren in een designer tas is veel leuker en veel gemakkelijker als je het aan ons vraagt!