We blikken terug op een feestelijke 10e editie van de Designer-Vintage Sale

09 December 2018

Op zaterdag 1 december vierde wij onze 10e verjaardag tijdens de 10e editie van de Designer-Vintage Sale! Van 10.00 tot 17.00 werd de complete begane grond van The College Hotel omgetoverd tot een waar designer shopping paradijs. Iedere designer lover kon hier zijn hart ophalen aan een mooie selectie designer items uit onze online boutiques.

Tijdens deze dag waren er natuurlijk ook andere standhouders aanwezig. Ook deze keer hadden Salon Heleen Hülsmann, Justin Weijgers, Unique.designerbagsThe Fashion Godfather en alle andere stands een overvloed aan designer items voor de bezoekers in petto. De Chanel tassen waren absoluut niet te missen, want ze waren, tot vreugde van iedereen, ruimschoots aanwezig. Sterker nog.. bijna alle zwarte Classic Chanel Medium flap bags waren binnen no-time uitverkocht. 

 

Image

Maar dat was niet het enige.. Naast het shoppen konden de bezoekers ook hun nagels laten doen bij de dames van LAKWERK. Er kon onder andere gekozen worden uit een speciaal Fendi, Gucci, Burberry en Designer-Vintage ontwerp.

#DESIGNERVINTAGESALE
Voor ons was het een dag om nooit meer te vergeten en gelukkig heeft iedere bezoeker deze dag vast kunnen leggen bij de Photo Booth van Boooth. Wij zijn erg benieuwd naar alle foto’s. Heb jij de foto al gedeeld via #designervintagesale?

Deze feestelijke editie werd afgesloten met een hapje en een drankje. Het was erg leuk om te zien dat zoveel mensen The College Hotel verlieten met een Designer-Vintage shopping bag. Het Designer-Vintage Team wil graag alle standhouders en bezoekers bedanken voor deze fantastische (verjaar)dag. Tot de volgende keer! Benieuwd naar de aftermovie? Klik dan hier

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image