Wij onthullen in welk land jij het beste een designer bag kunt kopen!

26 September 2017

Bij het kopen van een designer tas komt meer kijken dan alleen de aankoop. Het is verstandig om je goed te verdiepen in de tas. Zeker als het gaat om de prijs. Wat blijkt is dat het prijskaartje per land enorm verschilt. Dit komt onder andere door de belastingen en de valuta. Het is mogelijk om aardig wat geld te besparen op jouw nieuwste designer aanwinst! En wie wil dat nou niet? We hebben zes verschillende ontwerpen uitgekozen en vervolgens de prijzen van elke tas vergeleken. De landen die wij hebben vergeleken zijn: Japan, Canada, Engeland, China, Amerika, Australië, Nederland en Frankrijk. Wat we alvast verklappen, is dat je zo snel mogelijk een ticket naar London wilt boeken na het lezen van deze Purchase Guide! Prijzen in Engeland zijn namelijk aanzienlijk lager…

Chanel Classic Flap Bag Medium:
In Amerika kan je al een Chanel Flap Bag kopen voor €4064. Dit is dus een goed excuus voor een trip naar New York City! Het is beter om Australië te ontwijken, om te shoppen tenminste. Hier is een Flap Bag namelijk €4564!

Image

Hermès Birkin 30 in Togo:
Momenteel is de laagste prijs voor een Hermès Birkin rond de €7197. Dit prijskaartje gaat alleen op als je een Birkin aanschaft in Engeland. In Japan betaal je het meeste voor deze tas… Een Hermès Birkin kost hier €9702 (!).

Louis Vuitton Speedy 30 in Monogram Canvas:
Van plan om een Louis Vuitton Speedy te kopen? Wij zouden per direct een ticket naar London boeken, want een Louis Vuitton Speedy kost slechts €758 in Engeland! Terwijl je in China maar liefst €956 betaalt voor dezelfde tas…

Givenchy Antigona Bag Medium:
Japan blijkt de perfecte plek te zijn om een Givenchy Antigona Bag te kopen. Voor slechts €1536 is deze tas van jou. In tegenstelling tot Australië, waar de tas meer dan €1000 duurder is (!). Het prijskaartje van deze prachtige tas is hier namelijk €2569. Het is dus verstandig om alle Givenchy winkels te vermijden wanneer je in Australië bent…

Image

Gucci Supreme GG Dionysus Bag:
China is dé plek waar je een Gucci Dionysus kunt kopen voor de beste prijs. Je betaalt in China voor een Dionysus ongeveer €1134. Japan blijkt opnieuw het duurste te zijn. Het prijskaartje van een Gucci Dionysus is in Japan namelijk €1976.

Yves Saint Laurent Sac Du jour Small:
Engeland is momenteel echt ‘the place to be’ als je op zoek bent naar een nieuwe designer tas. De meeste tassen zijn hier een stuk goedkoper. Zo ook de Yves Saint Laurent Sac Du Jour! Deze tas kost in Engeland €2065 en en maar liefst €2880 in Canada!

Wil je graag op stedentrip om vervolgens lekker los te gaan met winkelen? Boek dan snel een ticket naar Engeland! Heel veel designer tassen zijn namelijk een stuk goedkoper in Engeland. Is een nieuwe designer tas voor jou nog steeds te duur? Dan kan je natuurlijk altijd een kijkje nemen op Designer-Vintage.com. Hier vind je de mooiste pre-owned designer tassen voor de beste prijs!