Wij zijn gek op de nieuwe Gucci Initial Customization service!

05 June 2018

De “Initial Customization”
In januari 2015 werd Alessandro Michele benoemd tot de nieuwe creative director van Gucci. Tijdens de herfst- / wintercollectie voor heren van 2015-2016 onthulde Alessandro zijn nieuwe richting voor Gucci op de catwalk. Dit bleek vooral tijdens de Women's Fall / Winter 2015-2016 collectie. De nieuwe visie van Alessandro was een echte oppepper voor het merk. Vele andere high fashion merken hebben de afgelopen jaren financiële verliezen geleden, omdat ze de interesse van hun doelgroep kwijt raakte. Gucci daarentegen kreeg er veel meer nieuwe klanten bij door de nieuwe, frisse ideeën in combinatie met wat vintage flair. Afgelopen week kwam Gucci met een nieuwe service die wij helemaal te gek vinden! Namelijk de “Initial Customization”.

Gucci’s Ophidia tas
Twee weken geleden lanceerde het merk zijn #GucciDIY online service waarmee je een op maat gemaakte tas kunt ontwerpen geheel naar jouw smaak! De tas die voor deze speciale service wordt gebruikt, is de Gucci Ophidia tas en kan worden gecustomized in de maten large en maxi. Bovendien kan je nu zowel op de voorkant als op de achterkant je initialen laten plaatsen. Hoewel beide tassen groot zijn, wegen ze haast niets! De tassen hebben het klassieke beige en ebony zachte GG Supreme patroon en zijn geaccentueerd met bruin lederen bekleding en de klassieke Web-streep. In de tas zit een klein afneembaar tasje die je kunt sluiten met een rits.

Image

Als je een Gucci customized tas wilt, kan je kiezen uit meer dan 15 verschillende opties qua materialen en kleuren. De opties omvatten 7 leder kleuren, 3 pythonprints, 5 krokoprints en 1 optie met vilt en kristallen. Er is de mogelijkheid om een ​​initiaal op zowel de voorkant als op de achterkant van de tas te plaatsen. Helaas is dit tevens ook het maximum aantal initialen dat er op de tas kan worden geplaatst.

63 Wooster street
Wil je een customized Gucci tas? Dan moet je er rekening mee houden dat de leveringstijd 5 tot 8 weken is. Breng je een bezoekje aan New York? Vergeet dan niet om een kijkje te nemen bij Gucci's Wooster Space op 63 Wooster Street. De bijna 10.000 vierkante meter grote Wooster ruimte is geïnspireerd op de SoHo omgeving uit de jaren 70 en 80 en heeft een echte retro loook! Met behulp van de nieuwste technologie kun je hier je customized Gucci tas ontwerpen en in het echt bekijken.

Image