Women We Love: Simone van Trojen

01 July 2016

De perfecte klassieke tas kan natuurlijk zonder een iconisch jurkje. En als vrouw zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar dat ene perfecte jurkje, die past bij elke gelegenheid en altijd flatteert. Met dit idee startte Simone van Trojen in 2006 het bedrijf LaDress

1. Wat is jouw favoriete LaDress en waarom?
Onze collectie staat bekend als een regenboog aan kleuren, maar grappig genoeg draag ik zelf het liefst zwart. Ik ben dol op kant omdat het zowel simpel als chic gedragen kan worden, afhankelijk van de styling. Op dit moment is Lou mijn favoriete jurkje, maar Alice, Erykah en Philomene draag ik ook erg graag. 

2. Hoe zou je deze jurk combineren met designeritems?
Ik combineer mijn LaDress jurkjes met mooie leren laarzen van Free Lance of Vanessa Bruno. Veel van mijn accessoires heb ik al lang. Eens in de zoveel tijd koop ik iets moois, waar ik jaren plezier van hem. Zo heb ik een handtas van Bottega Veneta al langer dan tien jaar, net als de Bayswater van Mulberry die eigenlijk alleen maar mooier wordt met de tijd.

Image

3. Welke LaDress past perfect bij de klassieke Chanel Classic Flap tas?
Dan ga ik voor Caroline, onze best selling vlinderjurk. Caroline is gemaakt van een comfortabele jersey lycra uit Italië. Ze is zacht op je huid en heeft precies de juiste hoeveelheid stretch voor een flatterend effect. We hebben haar inmiddels in verschillende uitvoeringen; mini en tot op de knie, met korte en met lange mouw, er is dus altijd een variant die past bij jouw Chanel tas.

4. Waarom zijn LaDress jurkjes perfect als investeringsitem?
Onze jurkjes zijn geschikt voor ieder moment van de dag en alle verschillende rollen die je als vrouw vervult. Gemaakt van de mooiste materialen met een fantastische pasvorm waardoor ze beeldschoon staan en comfortabel dragen. Tijdloos en leeftijdloos, met veel liefde ontwikkeld en gemaakt. Zo draag ik nog steeds ieder jurkje eerst zelf om ervoor te zorgen dat zij helemaal perfect is op het moment dat we haar introduceren in de collectie.