Het is officieel: 'Sex and The City' komt terug!

Sex-and-the-city
HBO
14 January 2021

We hebben er lang op moeten wachten, maar Sex And The City (SATC) komt eindelijk terug met een zevende seizoen. Dit bevestigde HBO Max eind december aan de Amerikaanse media met een teaser die velen van ons al flink bezig hield. Tijd dus om alvast terug te blikken op Carrie Bradshaw’s meest iconische looks uit SATC. Met dank aan SATC zijn er heel wat it-bags het leven ingeroepen. Zo draagt Carrie in de serie de iconische Fendi Baguette, die zijn bekendheid voor een groot deel te danken heeft aan de serie. Maar ook de Saddle bag is één van de tassen die SATC tot een ware it-bag heeft gemaakt.

Nieuw seizoen SATC

De nieuwe serie krijgt de titel And Just Like That.. en focust zich wederom op de levens van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon). En ja: de grote afwezige is inderdaad Kim Cattrall, die de rol van Samantha Jones had. De New Yorkers zijn nu 50 jaar of ouder en hebben inmiddels het nodige achter de rug op het gebied van liefde en vriendschap. Vooralsnog beginnen de opnames van de show in New York aan het einde van de aankomende lente. Er worden tien afleveringen gefilmd van 30 minuten. Omdat we nog even moeten wachten op de release van de gloednieuwe serie, hebben we alvast de meest iconische looks van Carrie Bradshaw op een rijtje gezet.

 

1. De Dior Saddle bag

Tijdens haar ontmoeting met Aiden, schitterde ze in een tijdloze look gemaakt van Tuleh, afgewerkt met de befaamde bloemcorsage en de Dior Saddle bag.

SATC-dior-saddle
HBO

 

2. De bloemenjurk van Richard Tyler met een Louis Vuitton Pochette tas

Deze look droeg Carrie tijdens haar afspraak met Mr. Big bij The Boathouse in Central Park (vóórdat ze beiden in het water vielen). We zijn verliefd op haar roze Louis Vuitton Pochette!

SATC-louis-vuitton-pochette
HBO

 

3. De Tutu-look met matching Dior T-shirt

Carrie J’adore Dior volgens haar T-shirt, gematched met haar tutu tijdens haar aankomst in Abu Dhabi tijdens de tweede SATC-film.

SATC-dior-tshirt
HBO

 

4. De iconische Fendi Baguette tas

'It's nog a bag, it's a baguette' is misschien wel één van de meest iconische mode-gerelateerde uitspraken die Carrie Bradshaw deed over de Fendi Baguette, en we zijn het er helemaal mee eens!

SATC-fendi-baguette
HBO

 

5. In een avondjurk van Prada

Carrie neemt haar nieuwe vriend Berger mee naar de Prada-winkel in NYC, waarvan ze later een jurk draagt naar het theater in Brooklyn.

SATC-prada-dress
HBO