Valentino

Designer-Vintage is de perfecte plek om Valentino items te kopen. Alle Valentino items, zoals schoenen, tassen en portemonnees, staan online voor leuke prijzen. De items hebben een flinke korting, wat betekent dat de items sneller van jou kunnen zijn dan je denkt. Bekijk alle Valentino items.

Valentino schoenen

De Valentino sneakers, zoals de Rockrunner en Garavani, worden tegenwoordig overal gespot. Dit geldt ook voor de Valentino Rockstud hakken. Deze hakken staan op de wishlist van veel vrouwen. Wij begrijpen dit volkomen en daarom hebben wij veel van deze schoenen te koop op ons platform. Daarnaast vind je op ons platform veel meer vintage Valentino schoenen voor leuke prijzen, allemaal door onze experts gecheckt op authenticiteit.

Valentino tassen

Op zoek naar de perfecte Valentino tas? Wat dacht je van de Rockstud tas? De details, zoals de studs, op deze tas zijn geweldig. De Rockstud maakt je outfit compleet. Toch op zoek naar een ander model? Van schoudertassen, heuptassen en clutches tot aan handtassen, wij hebben het allemaal. Daarnaast heb je de keuze voor een kleine of grote tas, zilveren of gouden hardware en je hebt keuze uit heel veel verschillende kleuren.

Valentino accessoires en sieraden

Alle Valentino accessoires en sieraden, zoals riemen, portemonnees, oorbellen en armbanden, staan allemaal online met flinke kortingen. Je hoeft je dus niet schuldig te voelen als je een vintage Valentino item koopt.

Meer Valentino

Wil je meer weten over het merk Valentino? Neem een kijkje op de Valentino official website.