Veilige Betaalservice

Behoefte aan meer zekerheid? Gebruik dan onze Veilige Betaalservice voor een veilige aankoop! Wij doen een extra check op jouw aankoop en sturen je droom item direct naar je toe.

Hoe werkt het?

  1. De koper maakt het afgesproken bedrag voor het aangekochte item over naar de Designer-Vintage rekening
  2. De verkoper stuurt het verkochte item naar Designer-Vintage
  3. Zodra we het pakket ontvangen hebben, maken we deze open en checken we het item extra op authenticiteit. Wanneer de omschrijving van het item overeenkomt met de advertentie, sturen we het item naar de koper en het geld naar de verkoper (let op: Designer-Vintage maakt alleen op DONDERDAGEN overboekingen).

Hoe kan ik gebruik maken van deze service?

Simpel! Wanneer je hebt besloten om eindelijk dat most-wanted designer item te kopen, stuur dan een e-mail naar support@designer-vintage.com met de link naar het designer item. Wij nemen contact op met de verkoper en zullen de procedure met zowel koper als verkoper bevestigen, met instructies how to handle.

Wie betaalt de fee?

Dit verschilt per aankoop. De ene keer betaalt de koper, de andere keer de verkoper. Koper en verkoper kunnen er ook voor kiezen om de fee te delen, dat is helemaal aan jullie.

Wat kost het?

Vraagprijs product Kosten Veilige Betaalservice
< €1.000 €75
€1.000 - €2.500 €125
€2.500 - €5.500 €150
> €5.500 €200

Deze tarieven gelden voor transacties binnen Nederland. Deze service wordt ook buiten Nederland aangeboden, neem in dat geval contact met ons op voor de kosten. Let op: de fee van de Veilige Betaalservice komt boven op de standaard verzendkosten.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

support@designer-vintage.com
+31 20 262 3046