Voor verkopers

Designer Vintage is het platform om je geliefde designer producten op een eerlijke en betrouwbare manier te verkopen. Op deze pagina kan je meer informatie vinden over hoe verkopen werkt, of start gelijk met verkopen:

Direct verkopen

Verkopen in 5 stappen

Verkoop jouw items makkelijk en voordelig bij Designer-Vintage. Wij vragen geen commissie over de verkoop, dus de volledige opbrengst is voor jou.

 1. REGISTREER
  Wil je graag jouw items verkopen? Maak dan gratis een account aan bij Designer-Vintage.
 2. ADVERTENTIES (CREDITS)
  Bij Designer-Vintage plaats jij een advertentie (credit) op ons platform. Afhankelijk van de prijs van je item, bepaal je de soort advertentie die je nodig hebt. Zie hieronder de prijzen van de verschillende advertenties.
 3. UPLOAD JE ITEM
  Maak foto’s bij voorkeur voor een witte achtergrond (gebruik een zwarte achtergrond bij witte items). Upload minimaal 6 foto’s in hoge kwaliteit van je designer item. Vergeet niet foto’s van labels, verpakkingen en/of aankoopbewijzen toe te voegen. Begin met het uploaden van de foto’s en volg de stappen. Geef zoveel mogelijk details van je items. Heb je geen tijd om zelf je items te verkopen?
  Check dan onze VIP service.
 4. AUTHENTICITEITSCONTROLE
  Nadat het item is
  geüpload, wordt het door een team van experts gecontroleerd op authenticiteit. Als het item is goedgekeurd, wordt het item online geplaatst.   
 5. LET'S GET STARTED!
  Je item staat 2 maanden lang online op Designer-Vintage.com. Ontvang berichten en likes van potentiële kopers. We raden je aan snel te reageren op vragen. Close the deal en verzend het item (verzekerd) naar de koper.

Prijzen

Vraagprijs product Kosten advertentie

 

 

€0 - €500 €19,95    
€500 - €1.500 €37,50    
> €1.500 €49,95    

VIP service 

Heb je zwaar behoefte aan een opgeruimde kast, maar geen tijd om zelf je kast door te gaan? Laat ons het voor je doen! Maak gebruik van onze VIP service en verdien geld aan je eigen kast.

Getty Images

 

Wat kost het?
Voor deze VIP service betaal je alleen je credit voor een advertentie én 25% commissie als het item verkocht is.

VIP service